Välkommen till en annorlunda blogg!

Denna blogg kommer att handla om min väg till att bli mamma och planeringen kring att åka till Danmark för att inseminera mig.
Jag har länge velat ha ett barn så tanken på inseminering började gro för cirka ett och ett halvt till två år sedan och nu har jag bestämt mig, efter att tänkt över mitt beslut mycket noga och diskuterat med sambon kunde jag ta första steget mot föräldraskap och undersökningar för att kolla om jag är fertil eller inte...
Jag är verkligen så tacksam för att killen är som han är för jag tror inte att många killar skulle klara av att finnas vid tjejen sida genom detta äventyr för jag kommer behöva all hjälp och stöttning jag kan få för det kommer inte bli lätt.
Och jag vet att även om det är mitt beslut i grunden så påverkar mitt beslut alla runt mig och även barnet den dagen h*n föds, jag har bestämt mig att vara ärlig från början i hur h*n kom till, jag tror det är det viktigaste man kan göra vid assisterad befruktning med anonym donator för då vet barnet sanningen. Hursom haver har vi nu ett år eller mer framför oss av undersökningar, läkarbesök och planering innan vi kommer till danmark för första inseminationsförsöket.



RSS 2.0