Imorgon ska jag ringa till mödravården här...

Imorgon ska jag ringa till mödravården här och kolla om jag kan komma in på dropp inen eller om jag måste boka tid för att ta blodProv för hiv, hepatit b och c samt klamydia, eller klamydia tar dom vid dropp in, sen måste jag kolla om jag är immun mot röda hund annars ska jag vaccinera mig mot det. I övrigt är det bara att hoppas läkaren jag ska till den 3 ger mig klartecken för att genomgå alla tester och ultraljud jag vill göra. Den 2 ska jag oxå till fö läkare för att göra en hälso undersökning så jag vet att jag är helt frisk fysiskt samt få hjälp att sluta röka för det har inte gått så bra och jag vill verkligen göra detta rätt, ska även be om att få en remiss vill en dietist så jag får lära mig äta rätt, och så fort denna ihållande förkylning gett med sig så ska jag börja träna 2-3 dagar i veckan. Tyvärr kommer inte killen kunna följa med till gynikologkliniken den 3je men istället följer en vän med mig som stöd och minne för jag gissar att jag inte kommer att komma ihåg så mycket av vad som sägs pga nervositet, jag ska dock gå och köpa ett anteckningsblock och försöka anteckna, ska även be min vän anteckna så jag inte glömmer något viktigt.


Ringde vill gyneskolog kliniken i täby ida...

Ringde vill gyneskolog kliniken i täby idag mail fick en tid för samtal med läkare där den 3 mars. Vad jag förstod så är samtalet till för att ta reda på om jag får godkänt att göra en utredning för att sedan inseminera mig som ensamstående. känns konstigt att någon annan ska bestämma huruvida jag ska få skaffa barn eller inte.


det är så mycket känslor som bubblar i min...

det är så mycket känslor som bubblar i min kropp just nu förväntan blandar sig med ångest attacker och rädsla, en rädsla jag inte förstår vet inte var i från den kommer samma sak med ångesten var kommer den ifrån? Varför känner jag så här? Jag måste försöka komma på rätsida med känslorna kanske behöver jag prata med någon, jag känner mig ensam trots att jag inte är det, samtidigt som jag vill vara i fred vill jag inte vara själv men jag vill ha någon, som verkligen förstår hur jag känner utan att jag behöver förklara men hur kan någon förstå?


Jag mailade stork kliniken i förra veckan ...

Jag mailade stork kliniken i förra veckan ang. Kliniker som gjorde de undersökningar jag behövder göra för insemination och har nu fått 2 nummer här i stockholm som jag ska ringa i nästa vecka. Sen tänkte jag boka flyg och hotell till slutet av augusti eller början av september för första samtalet. Och där efter försöka få insemination i nästa sommar. Så just nu är det många tankar som snurrar i huvudet, för även fast det känns rätt så oroar jag mig för hur mitt beslut kan komma att påverka barnet, är det egoistiskt av mig att skaffa ett barn på egen hand?


jag sitter och väntar på att ivf kliniken ...

jag sitter och väntar på att ivf kliniken på st.göran ska ringa upp för att få veta om jag kan göra undersökning utan att killen behöver genomgå utredning, (då han inte vill ha egna barn) om huruvida jag kan bli gravid eller inte. Nu har ju jag den turen att killen kommer att stötta mig och finnas vid min sida genomgå hela processen även om vi antagligen inte kommer att vara sambos. Men vetskapen om att han kommer finnas där är helt underbar är tacksam för att han förstår mig och min önskan för utan honom skulle beslutet vara väldigt tungt trots att både mina föräldrar och vänner finns vid min sida som stöd.


RSS 2.0